Πρέπει να εγκαταλείψουμε την πολιτική του κατευνασμού με την Τουρκία


Πρέπει να εγκαταλείψουμε την πολιτική του κατευνασμού με την Τουρκία και να περάσουμε στην πολιτική της αντιμετώπισης και των διεκδικήσεων, ανασυγκροτώντας παράλληλα την εγκαταλειφθείσα πολεμική βιομηχανία. Όσο δείχνουμε αδυναμία στον Τούρκο και υποχωρητικότητα, τόσο αποθρασύνεται.

Από: hassapis-peter.blogspot.com - Του Πέτρου Χασάπη

Δυστυχώς έτσι όπως πάμε, πλησιάζει με μαθηματική ακρίβεια η ώρα, που θα αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία και αν δεν είμαστε προετοιμασμένοι τόσο το χειρότερο.

Όμως και η εγχώρια ενδοτική και παρασιτική ελίτ, που βαφτίζει τη μείωση της πατρίδας «έντιμο συμβιβασμό», για να μην διακινδυνεύσει τα προνόμιά της, δεν θα πρέπει να είναι ήσυχη. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί την όποια μορφή ήττας και θα αντιμετωπίσει τη λαϊκή οργή, έτσι όπως δεν την έχει φανταστεί ποτέ.

Παρατηρούμε έκπληκτοι μια καθημερινή προπαγάνδα από την εγχώρια ελίτ, άλλοτε εκφοβισμού μας απέναντι στους Τούρκους, άλλοτε "εκτουρκισμού" με διάφορα τουρκικά σίριαλ κ.λ.π. Ταυτόχρονα δεχόμαστε ένα εκτεταμένο ισλαμικό πολιτισμικό σοκ με την εγκατάσταση σε όλη της χώρα ισλαμιστών, ενώ όλως περιέργως η επίσημη Εκκλησία παραμένει σιωπηλή.

Τι συμβαίνει Πατριώτες; Είμαστε δειλοί απέναντι στους Τούρκους; Έχουμε ήδη εκ προοιμίου αποδεχτεί την ήττα; Τι διάβολο συμβαίνει επιτέλους με το πολιτικό μας σύστημα;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail