Εκτός Σχολής Αλεξιπτωτιστών ο καταδρομέας που τραγούδησε το "Μακεδονία Ξακουστή"

Freepen.gr - Εκτός Σχολής Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου βρέθηκε ο Εμμανουήλ Μπούχλης από τα Σφακιά της Κρήτης με απόφαση του ΓΕΣ μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο καταδρομέας να τραγουδά το "Μακεδονία Ξακουστή" ενώ πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Το σκεπτικό θεωρητικά έχει να κάνει με το ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και των συναδέλφων του, και όχι με το γεγονός ότι τραγουδούσε το γνωστό εμβατήριο για το οποίο εσχάτως διαμορφώνεται ένα κλίμα απαγόρευσης.

Το ΓΕΣ έχει διατάξει και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο.

Το ερώτημα είναι ότι όταν πέφτουν τέτοιες καμπάνες, ποιος...κουζουλός θα βρεθεί μετά την κρίσιμη στιγμή;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail