Η Ρωσία κλειδώνει τη Βενεζουέλα; Ρωσικά στρατεύματα και ο Α/ΓΕΣ έφτασαν στο Καράκας

Freepen.gr - Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έστειλε στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος An-124, ένα πολιτικό αεροπλάνο IL-62M και περισσότερους από 100 στρατιώτες στο Καράκας, εν μέσω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ της Βενεζουέλας και των ΗΠΑ.

Ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Επίγειων Δυνάμεων, Vasily Tonkoshkurov αφίχθη επίσης στη Βενεζουέλα μαζί με τα στρατεύματα. Το Vz.ru ανέφερε ότι το μεταγωγικό αεροπλάνο έφτασε στη Βενεζουέλα από τη Μόσχα μέσω της Συρίας.

Η εμφάνιση ενός μεγάλου αριθμού στρατιωτικών αντανακλά την επιθυμία της Μόσχας να δείξει την αποφασιστικότητά της στις ΗΠΑ. Επιπλέον, ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι στη Βενεζουέλα μπορεί να εμφανιστεί μια νέα ρωσική στρατιωτική βάση στο εγγύς μέλλον.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail