Τραγικός θάνατος νεαρής μητέρας από μπισκότα - "Η μαμά είναι τώρα άγγελος στον ουρανό"

Freepen.gr - Μια νεαρή μαμά, η 24χρονη Bethan Gaskin έχασε τη ζωή της μετά τη συμμετοχή της σε ένα παιχνίδι να βάλει στο στόμα της όσα περισσότερα μπισκότα μπορούσε. Τα μπισκότα έφραξαν το λαιμό της, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέληξε πέντε ημέρες αργότερα σύμφωνα με τη metro.co.uk.

Η 52χρονη μητέρα της, Michele, προειδοποιεί σχετικά με τους κινδύνους των επισιτιστικών παιχνιδιών

Είπε: «Θυμάμαι ότι σούφρωσα τα φρύδια μου όταν η Bethan ξεκίνησε το παιχνίδι, σκεπτόμενος" πόσο χρονών είσαι; "και της είπα να τα φτύσει. Ήταν σαν ένα μικρό χάμστερ με τα μάγουλά της να διογκώνονται. Έτρεξε στην τουαλέτα για να τα ξεφορτωθεί και ήταν λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι είχε περάσει πολύ ώρα». Μιλώντας για το θάνατο της Bethan στο νοσοκομείο πέντε ημέρες αργότερα, η Michele ξέσπασε λέγοντας:« Φαινόταν τέλεια και πανεμορφη. Ήταν ακριβώς όπως κοιμόταν". 

Η Bethan βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου και η μαμά της κάλεσε το 999 ενώ ένας φίλος της έκανε CPR ωστόσο είχε χαθεί πολύτισμός χρόνος. Η νεαρή μητέρα κατέληξε στο νοσοκομείο του Peterborough στις 27 Φεβρουαρίου με την οικογένειά της γύρω της. 

Ακόμη πιο τραγική ήταν η στιγμή που ενημέρωσαν την 3 ετών κόρη, Lili λέγοντάς της πως η μητέρα της ήταν πολύ άρρωστη και έφυγε από τη ζωή. Ο παππούς της μικρής είπε στην εγγονή του ότι "η μαμά είναι τώρα άγγελος στον ουρανό".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail