Μάικλ Τζάκσον: Υπάρχει μια βασική λεπτομέρεια που δεν κολλάει με τις καταγγελίες

Angelo_Giordano /pixabay
Το τελευταίο διάστημα έχει έρθει στο φως πλήθος δημοσιευμάτων από καταγγελίες ενηλίκων ανδρών οι οποίοι καταγγέλλουν ό,τι μπορεί (και δεν μπορεί) να φανταστεί ο νους του καθενός μας, πως υπέστησαν από τον Μάικλ Τζάκσον στη μυθική Neverland.

Του Στρατή Μαζίδη

Το πάλαι ποτέ ίνδαλμα της ποπ που πήγε ενάντια στη φύση του αλλάζοντας κυριολεκτικά χρώμα με το πέρασμα των χρόνων και μετατρεπόμενος προς το τέλος σε κάτι που περισσότερο θύμιζε φονική φιγούρα ταινίας τρόμου, καταγγέλλεται πως έκανε πολλά και διάφορα σε μικρά αγόρια από την ηλικία των 7-8 έως τα 13-14 οπότε έχανε το ενδιαφέρον του.

Όσοι τον αποθέωναν, έχουν ήδη σπεύσει να τον αποκαθηλώσουν. Δε γνωρίζω τι μπορεί να αληθεύει και τι όχι. Μου έκανε όμως εντύπωση ένα πράγμα σε καταγγελίες που διάβασα. Ότι τα αγόρια κακοποιούντο επί σειρά ετών στην έπαυλη του Τζάκσον. Κι αναρωτιέμαι, γιατί συνέχισαν να πηγαίνουν; Για ποιο λόγο οι γονείς τους τα έστελναν στον Τζάκσον ξανά και ξανά; Έχουν κάποια σχέση οι αναφορές των ίδιων των φερομένων ως θυμάτων με τα υλικά ανταλλάγματα που ελάμβαναν;

Γιατί κάποιοι που τότε σιώπησαν έναντι ενός ακόμη ανταλλάγματος, σήμερα θυμήθηκαν να αποκαλύψουν τι έζησαν; 

Φυσικά και αν ο Τζάκσον έκανε όσα του καταλογίζονται, πρέπει να απομυθοποιηθεί και να λάβει τη σωστή θέση στην ιστορία. Αυστηρά όμως πρέπει να κριθούν και οι γονείς οι οποίοι έστελναν συνεχώς τα παιδιά τους στη "Χώρα του Ποτέ" εξασφαλίζοντας διάφορα ανταλλάγματα ικανοποιώντας τα γούστα του ποπ σταρ της εποχής. Διότι αν ήξεραν, αυτοί αξίζουν μεγαλύτερης τιμωρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail