Ο Χαλίφης έκοψε τα μούσια, έβαψε το μαλλί κόκκινο, πήρε ένα κάρο κιλά και κρύβεται

Freepen.gr - Ο Abu Bakr al-Baghdadi, ο διαβόητος ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh, έχει αλλάξει την εμφάνισή του για να αποφύγει τον εντοπισμό  και τη σύλληψη από τους πολυάριθμους εχθρούς της ομάδας, αναφέρει το  Al-Araby Al-Jadeed.

Σύμφωνα με μια πηγή στην Ιρακινή Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας ο αλ-Μπαγκντάτι κρύβεται σήμερα στη Συρία παρά τις πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες να δραπετεύσει στο Ιράκ.

Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης ότι ο ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης άλλαξε την εμφάνισή του μειώνοντας την γενειάδα του και βάφοντας τα μαλλιά του κόκκινα, ενώ έχει αυξηθεί το βάρος του υπερβολικά λόγω έλλειψης κίνησης τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο ηγέτης της Daesh έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι σκοτώθηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά κατέληγε να επανεμφανίζεται κάθε φορά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail