Η Ρωσία παρουσίασε το ιπτάμενο Καλάσνικοφ - Πετάει και δεν σταματά να ρίχνει

Freepen.gr - Η ρωσική εταιρεία Almaz Antey έχει αναπτύξει ένα drone ικανό να πετάει και να πυροβολεί ταυτόχρονα. Το αεροπλάνο είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρως λειτουργικό Kalashnikov AK-47 που εγκαθίσταται μέσα σε ένα σύνολο πτερυγίων, με την κάνη του όπλου να εξέχει μπροστά, σύμφωνα με τους The Times της Μόσχας.

Το drone ζυγίζει 23 κιλά είναι ικανό να πετάει για 40 λεπτά και να μένει ψηλά κατά τη διάρκεια που ανοίγει πυρ και είναι εφοδιασμένο με ένα αυτόματο Kalashnikov.

"Ο στόχος μας ήταν να σηκώσουμε μια συσκευή με όπλο στον ουρανό και να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη σταθερότητα της απόδοσής του και την υψηλή ακρίβεια του στόχου", δήλωσε ο σχεδιαστής της, Moscow Aviation Institute.

Το UAV μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί ένα χαμένο στόχο χωρίς να χρειαστεί να ρυθμίσει κάποιος χειροκίνητα τη διαδρομή πτήσης του, δήλωσε το Moscow Aviation Institute.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail