Συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε η Νικολέττα Βλαβιανού για το ρόλο της «Ευθαλίας του Γαλατά»

Με τη θεατρική παράσταση «Η Ευθαλία του Γαλατά» τίμησε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου διοργάνωσαν τη θεατρική παράσταση «Η Ευθαλία του Γαλατά».

Συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε η Νικολέττα Βλαβιανού για το ρόλο της «Ευθαλίας του Γαλατά» στο, κατάμεστο από κόσμο, Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» στο Δήμο Ηρακλείου την Παρασκευή 8 Μαρτίου. 


Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κα Δέσποινα Αϊβατζίδου Ποριώτου, απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε αναμνηστικά δώρα στον Σύνδεσμο, στην ηθοποιό κυρία Νικολέττα Βλαβιανού και στην σκηνοθέτιδα κυρία Ρέινα Εσκενάζυ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Πολιτιστικού Προγράμματος «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail