Καταστρέφεται η οικονομία της Μακεδονίας και ο Τσίπρας θα παίξει λέει το...χωροφύλακα

Freepen.gr - Το ρεπορτάζ της ΕΣΤΙΑΣ με την οργή των πραγματικών Μακεδόνων επιχειρηματιών όσον αφορά τις συνέπειες που έχει η Συμφωνία με τα Σκόπια είναι αποκαλυπτικό ως προς δύο διαστάσεις.

Η πρώτη είναι η καταστροφή που υφίστανται οι επιχειρηματίες. Δεν είναι μόνο τα ντοκουμέντα από
τη διεθνή έκθεση κρασιού Prowein που παρουσίασε ο κ. Γεροβασιλείου, είναι πχ και η απαγόρευση της Κίνας σε αντίστοιχη έκθεση παρουσίασης προϊόντων ως μακεδονικά δίχως την έγκριση των Σκοπιανών αφού πια είναι και με τη βούλα Μακεδόνες.

Το δεύτερο είναι η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης. «Αυτοί οι άνθρωποι κύριε πρόεδρε θέλουν προσοχή. Το κρασί που μπαίνει σε σπίτια και σερβίρεται σε καταστήματα σε χιλιάδες ανθρώπους δεν είναι ανώνυμο προϊόν. Ειδικώς όταν φέρει πάνω του εθνικά σύμβολα. Και ο Μέγας Αλέξανδρος είναι εθνικό σύμβολο» φέρεται να είπε ο κ. Γεροβασιλείου.

Τότε, σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, ο πρωθυπουργός του απάντησε: «Φέρτε τα! Τα θέλω! Αυτά είναι ντοκουμέντα ότι παραβιάζεται η Συμφωνία των Πρεσπών. Καλά κάνατε και τα φωτογραφίσατε. Αυτά θα μας βοηθήσουν! Δυστυχώς πρέπει να παίξουμε λίγο και τον χωροφύλακα τώρα!»

Ούτε διαβήματα, ούτε ακύρωση της συμφωνίας, ούτε αντίμετρα, ούτε τίποτε. Θα παίξουμε τους χωροφύλακες. 

Διαβάστε επίσης το πρόσφατο άρθρο του Δημήτρη Γιαννόπουλου > Πίνουν μακεδονικό κρασί στο όνομά μας!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail