Πολεμικές επιχειρήσεις σε πέντε περιοχές του...Πόντου!

Από το πρωί της 29ης Μαρτίου σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων İHA, δυναμεις της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής και των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας έχουν αρχίσει μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές επιχειρήσεις συγχρόνως σε πέντε περιοχές του Πόντου της Τουρκίας, όπου όπως αναφέρεται υπάρχει έντονη δραστηριότητα ανταρτικών ομάδων.

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

Όπως αναφέρει η Διοίκηση της Στρατοχωροφυλακής Κερασούντος, τον τελευταίο καιρό έχει ενταθεί η δράση των ανταρτικών ομάδων και του ΡKK στην περιοχή και έχουν αρχίσει πολεμικές επιχειρήσεις στις περιοχές Κερασούντος, Τραπεζούντας, Αργυρούπολης, Ορντούς και Τοκάτης, (Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Ordu ve Tokat).



Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ήδη έχουν εξουδετερώσει την δράση πολλών χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες ανταρτών ενώ οι επιχειρήσεις συνεχίζονται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail