Καταλήγουν άνδρες σου αιχμάλωτοι; Γίνεσαι Αρχηγός. Τραγουδάς "Μακεδονία Ξακουστή"; Γίνεσαι...παρελθόν

Η αξιοπιστία και κυρίως η όποια εκτίμηση που χαίρουν οι Ενοπλες Δυνάμεις στην κοινωνία τελούν πλέον υπό κρίση και επανεξέταση. Οι διαλυτικές τάσεις των τελευταίων ετών πέρασαν τελικά και στο στράτευμα, το οποίο όφειλε να είχε μείνει εκτός όλων αυτών.

Του Στρατή Μαζίδη

Βλέπουμε λοιπόν σήμερα ότι αν είσαι Διοικητής στο Δ' ΣΣ και υπό τις όποιες συνθήκες, δύο άνδρες σου καταλήγουν να διασύρονται μεταφερόνται από τους τζανταρμάδες ως κοινοί εγκληματίες στα τουρκικά μπουντρούμια, ενώ εσύ απολαμβάνεις το λευκό κρασί που σου σερβίρει το τανκ, η υπόθεση ποινικά πάει στο αρχείο κι εσύ αναλαμβάνεις το ΓΕΣ.

Αν πάλι είσαι "κουζουλός" καταδρομέας ο οποίος την ώρα που πέφτει με το αλεξίπτωτο τραγουδάς ένα εμβατήριο για τη Μακεδονία, εκδιώκεσαι λίγο πριν ολοκληρώσεις τη σχολή. Αιτιολογία; Έθεσες σε κίνδυνο τη ζωή σου. Δηλαδή όλοι αυτοί που είναι στις Ειδικές Δυνάμεις και κάνουν όλα όσα κάνουν, που εμείς δεν μπορούμε, δε διακινδυνεύουν τη ζωή τους; Αν, ο μη γένοιτο, συμβεί κάποιος πόλεμος, δε θα κινδυνεύσει η ζωή των αλεξιπτωτιστών;

Βέβαια το μήνυμα εστάλη από το ΓΕΣ. Όποιος τραγουδά για τη Μακεδονία, αυτή θα είναι η τύχη του. Θα τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. Η ηττοπάθεια καλλιεργείται με κάθε τρόπο και μέσο. Ζούμε την υλοποίηση ενός σεναρίου που έχει γραφτεί για εμάς χωρίς εμάς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail