Λαθροκυνηγός σκότωσε τρεις οικογένειες μπαμπουίνων για να προσελκύσει λιοντάρια και τελικά έγινε το γεύμα της αγέλης!

Freepen.gr - Το ιδιωτικό φυσικό πάρκο Kruger στην Ingwelala στη Νότιο Αφρική κλονίστηκε με τις κραυγές ενός ανθρώπου που δέχθηκε επίθεση από μια αγέλη λιονταριών και κατασπαράχθηκε. Πριν τα άγρια ζώα διασκορπιστούν  με τη βοήθεια πυροβόλων όπλων, έφαγαν το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του άνδρα εκτός από το κεφάλι που ήταν ανέγγιχτο.

Όπως αναφέρει το natureismetal.com η αστυνομία πίστευε αρχικά ότι το θύμα ήταν οδηγός του πάρκου. Αργότερα, όταν ο οδηγός εμφανίστηκε ζωντανός, άρχισαν να αυξάνονται οι υποψίες. Στη συνέχεια εντοπίστηκε ένα κυνηγετικό όπλο ανακτήθηκε κοντά στα υπολείμματα του νεκρού επιβεβαιώνοντας πως επρόκειτο για λαθροθήρα που είχε περάσει στο ιδιωτικό πάρκο.


Ο άντρας είχε σκοτώσει 3 οικογένειες μπαμπουίνων και είχε διασκορπίσει τα σώματά τους τριγύρω για να προσελκύσει λιοντάρια και να τα σκοτώσει. Αλλά όταν κάποιος σαν αυτόν παραβιάζει τα όρια και εισέρχεται στον τομέα των λιονταριών με σκοπό να τα βλάψει, ο βασιλιάς της ζούγκλας δεν ξεχνά ποτέ τα ζωικά του ένστικτα για επιβίωση. Η αγέλη αντελήφθη την παρουσία του λαθροκυνηγού και προτίμησε για το γεύμα της ζωντανό κυνήγι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail