Ο Ντιμιτρόφ καμαρώνει το Σταύρο Θεοδωράκη - Τον ευχαρίστησε γιατί δε...δείλιασε να ψηφίσει τις Πρέσπες

Συνομιλίες με τον Σκοπιανό Υπουργό Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης το μεσημέρι της Παρασκευής στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. «Πρέπει να ακούσουμε τους πολίτες και από τις δύο μεριές των συνόρων που θέλουν ανάπτυξη και ασφάλεια και όχι τους εθνικιστές», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, με τον κ. Ντιμιτρόφ να υπερθεματίζει λέγοντας ότι «οι πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας προσβλέπουν πολύ στους Έλληνες σε αυτή τη νέα τους πορεία που έχει ως τελικό στόχο την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή οικογένεια».

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Ντιμιτρόφ ο οποίος όπως είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ήθελε να γνωρίσει έναν άνθρωπο που παρότι ξέρει ότι έχει πολλές αντιθέσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τόλμησε να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Θέλω να σε ευχαριστήσω που δεν δείλιασες και υποστήριξες την λύση ενός μακροχρόνιου προβλήματος που αλλάζει την πορεία των Βαλκανίων».

Το κακό για τον κ. Θεοδωράκη είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν επιθυμεί να τον ευχαριστήσει που δε...δείλιασε να συνταχθεί με όσους αναγνώρισαν χώρα με το όνομα Μακεδονία, μακεδονικό έθνος και γλώσσα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail