Πατέρας και κόρη αλληλοτραβιούνται στα δικαστήρια (και τις φυλακές σύντομα) για προσβολή του Ερντογάν!

Freepen.gr - Ένας πατέρας και η κόρη του αλληλομηνύθηκαν στην Τουρκία για προσβολή του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέφερε η εφημερίδα BirGün τη Δευτέρα.

Ο πατέρας, ο οποίος προσδιορίστηκε μόνο από τα αρχικά Μ.Κ., υπέβαλε μήνυση σε εισαγγελικό γραφείο, ισχυριζόμενος ότι αισθάνθηκε προσβεβλημένος από τις υποτιμητικές παρατηρήσεις της κόρης του Α.Τ.Κ. για τον ίδιο και τον Ερντογάν σε αλληλογραφία μεταξύ των δύο.

Ως αποτέλεσμα, ξεκίνησε μια έρευνα για την κόρη, η οποία εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα για ανάκριση, όπου αποκάλυψε ότι έρχεται σε αντίθεση με τον πατέρα της, ο οποίος αντιπαθεί τον Ερντογάν.

Σε αντάλλαγμα, η ίδια η κόρη υπέβαλε κι αυτή μήνυση, στην οποία ανέφερε για τον πατέρα της ότι έκανε πολλά θρησκευτικά σχόλια για τον Ερντογάν μεταξύ των μελών της οικογένειας καθώς και στις πολιτικές συνομιλίεςμε φίλους του στο Facebook.

Να δούμε πόσο σύντομα θα καταλήξει ένας από τους δύο, ή και οι δύο, στη φυλακή.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail