Ο Λαβρόφ άδειασε στεγνά δημοσιογράφο της Washington Post σε ερώτηση για τον Ασαντ!

Sputnik / Evgeny Biyatov
Freepen.gr - Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ποτέ δεν διστάζει να δείξει πνεύμα σε μάγουλο, απαντώντας σε τόνους ερωτήσεων δημοσιογράφων και ο συνάδελφός του στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Κατά τη διάρκεια της 55ης Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου, ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σνόμπαρε με ένα ιδιαίτερο τρόπο σε μια ερώτηση από έναν δημοσιογράφο της Washington Post για τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Ασαντ.

"Ακολουθεί μια ερώτηση σχετικά με τη Συρία, η οποία προέρχεται από τον Josh Rogin της The Washington Post και θα τη διαβάσω:" Η Ρωσία είναι τώρα ο εγγυητής της ασφάλειας στη Συρία". Και προσθέτει:" Συγχαρητήρια. Πώς θα διασφαλίσετε, πως θα εξασφαλίσετε ότι το καθεστώς Assad δε θα απειλήσει την περιοχή και θα σταματήσει να διαπράττει βίαιες ενέργειες εναντίον του λαού του;"

Αλλά ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας δεν είναι το είδος του ανθρώπου που μπορεί εύκολα να πιαστεί αδιάβαστος. Συνεπώς αντέδρασε με το δικό του τρόπο αποσπώντας χαμόγελα και χειροκρότημα από το ακροατήριο:

"Λοιπόν, νομίζω πως ό,τι και να απαντήσω, θα γράψεις ό, τι θέλεις. Οπότε κάνε το"


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail