Τη μέρα νύχτα έκαναν στο Πακιστάν ινδικά Mirage 2000 ρίχνοντας 1000 κιλά βόμβες τα ξημερώματα

Freepen.gr - Η ινδική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε μια τεράστια επίθεση στο Πακιστάν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης βομβαρδίζοντας ένα τρομοκρατικό στρατόπεδο στην Γραμμή Ελέγχου (LoC).

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANI, η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 3:30 π.μ. (τοπική ώρα), με την Ινδική Πολεμική Αεροπορία να ρίχνει πάνω από 1.000 κιλά βομβών με καθοδήγηση λέιζερ. Το υπουργείο Άμυνας του Πακιστάν διέψευσε το ΑΝΙ αναφέροντας πως πακιστανικά F-16 αναχαίτισαν τα ινδικά πολεμικά αεροπλάνα πριν επιτεθούν στον τρομοκρατικό στρατόπεδο.



Ωστόσο το ANI δημοσίευσε ότι τα πακιστανικά μαχητικά απέφυγαν να αντιμετωπίζουν τα ινδικά Mirage 2000 λόγω του μεγάλου τους σχηματισμού και απλά έριξαν ορισμένα flares (φωτοβολίδες).

Η επιχείρηση της Ινδίας έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την πραγματοποίηση τρομοκρατικής επίθεσης στην περιοχή Pulwama από την τρομοκρατική ομάδα Jaish-e-Mohammad που εδρεύει στο Πακιστάν. Η τρομοκρατική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 40 Ινδών στρατιωτών.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail