Mavi Vatan, το «πανηγύρι» μόλις άρχισε

Ο μεγάλος χαμός αναμένεται στο Αιγαίο καθώς άρχισε η μεγαλύτερη τουρκική αεροναυτική άσκηση με την συμμέτοχη, όπως αναφέρεται, 102 πολεμικών πλοίων και ήδη στον εναέριο χώρο του Αιγαίου άρχισαν οι πρώτες αερομαχίες και εμπλοκές. Δηλαδή η τουρκική άσκηση θα φέρει και… την ελληνική άσκηση αντιμετώπιση της.

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης



Το πιο ενδιαφέρων τμήμα της άσκησης είναι ο ναύσταθμος του Aksaz, στο κεντρικό Αιγαίο και όπως αναφέρει το τουρκικό Επιτελείο Ναυτικού, ήδη βγήκαν στο Αιγαίο 5 φρεγάτες, 4 καταδρομικά σκάφη, 2 υποβρύχια, 2 ναρκαλιευτικά, ένα αποβατικό σκάφος, ένα σκάφος ενεργειακής υποστήριξης, 4 καινούργια ειδικά σκάφη της αστυνομίας ακτών, 1 σκάφος της ακτοφυλακής και 3 βοηθητικά σκάφη που μεταφέρουν κομάντος SAS και SAT, ειδικευμένοι στις επιχειρήσεις κατάληψης εχθρικού εδάφους.

Το πανηγύρι μόλις άρχισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail