"Παράσταση" ισχύος της Τουρκίας στο Αιγαίο με Deepsea Metro I, νεότευκτη κορβέτα HEYBELİADA και UAV BAYRAKTAR

Freepen.gr - Το δεύτερο γεωτρύπανο της Άγκυρας Deepsea Metro I έχει φτάσει πλέον στην Προποντίδα έξω από τη Γιάλοβα. Το επιτελείο του τουρκικού ναυτικού στη μάψη της δημιουργίας εντυπώσεων δημοσίευσε φωτογραφία όπου αναφέρεται πως είναι από τον πλου στο Αιγαίο του νέου γεωτρύπανου συνοδευόμενο από την κορβέτα κλάσης Ada, TCG HEYBELİADA.

Η φωτογραφία σύμφωνα με την ανακοίνωση φέρεται να είναι τραβηγμένη από μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) BAYRAKTAR στο Αιγαίο. Θα μπορούσε όμως να είναι κι από την Προποντίδα και το UAV να μην πέταξε ποτέ πάνω από το Αιγαίο.



Ωστόσο σε αυτές τις περιπτώσεις κι ειδικά όταν απευθύνεται κανείς στο εσωτερικό τουρκικό ακροατήριο, αυτό μου μετρά είναι τι λέει το κράτος, κι αυτό περνά την εικόνα μιας ισχυρής στρατιωτικά χώρα με πολλά και σύγχρονα μέσα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail