Siljanovska (υποψήφια Σκοπιανή πρόεδρος): "Το θέμα της ονομασίας δεν έχει κλείσει ακόμα"

Freepen.gr - Η καθηγήτρια και υποψήφια πρόεδρος των Σκοπίων με το VMRO, Gordana Siljanovska-Davkova, παραχώρησε συνέντευξη στο Makfax για να απαντήσει σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τις πολυάριθμες δημόσιες αντιδράσεις γύρω από την υποψηφιότητά της αλλά και κριτική ως προς το πως μια πρώην υπουργός του σοσιαλιστή Crvenkovski είναι υποψήφια του VMRO.

Η Siljanovska δηλώνει σαφώς ότι δεν είναι συνδεδεμένη με κανένα πολιτικό κόμμα και ότι έχει περάσει ο χρόνος όσον την αφορά για κομματική δράση:

"Ήμουν σε κόμμα μία φορά, όχι πια. Το 1994, είδα την πολιτική από μέσα και συνειδητοποίησα ότι αυτή δεν είναι η ζωή μου ".

Ερωτηθείσα τι θα έκανε διαφορετικά αν εκλεγεί πρόεδρος σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών λέει είναι νομικά υποχρεωμένη να αποδεχθεί τη συμφωνία, αλλά και ότι «το ζήτημα δεν έχει ακόμη κλείσει»..

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail