Πανηγυρίζει ο Ζάεφ την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ - Μιλά για ιστορική ημέρα!

Freepen.gr - «Αυτή είναι μια μεγάλη ιστορική μέρα για όλους τους πολίτες μας. Σήμερα, η μεγαλύτερη παγκόσμια συμμαχία ασφάλειας, το ΝΑΤΟ, μας υποδέχθηκε. Κάθισαμε, ώμο με ώμο, στο ίδιο τραπέζι με τους συμμάχους μας», έγραψε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ στο Facebook στον απόηχο της υπογραφής στις Βρυξέλλες του πρωτοκόλλου προσχώρησης της γειτονικής χώρας.



«Είμαστε χαρούμενοι και δικαίως, γιατί έχουμε εξασφαλίσει διαρκή σταθερότητα στη χώρα μας. Έχουμε εξασφαλίσει την ασφάλεια, την ασφάλεια και την ειρήνη. Η πρόοδος και η ανάπτυξη δεν μπορούν να σταματήσουν τώρα. Οι σύγχρονοί μας και τα παιδιά τους θα ζουν καλύτερα, σε μια χώρα και μια περιοχή  με ελπίδα. Συγχαρητήρια σε όλους μας, ας είμαστε περήφανοι», πρόσθεσε.



Ο Δανός ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ ανήρτησε ότι ανυπομονεί για την ημέρα που θα κυματίζουν 30 σημαίες έξω από το αρχηγείο της συμμαχίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail