Για να γίνει τέλεια η πολιτική κωμωδία των Τσίπρα-Καμμένου

hanpen2 / pixabay
Από χθες παρακολουθούμε τη θεατρική παράσταση των Τσίπρα-Καμμένου με το δήθεν διαζύγιο. Ο τίμιος Πάνος που πάει στην εκκλησιά, μεταλαμβάνει των Αχράντων Μυστηρίων, όλως τυχαίως φωτογραφίζεται, σήκωνει τη σημαία της Μακεδονίας και μετά ξαναπάει στα Ιμια. Από ψηλά βέβαια διότι επί τέσσερα χρόνια ουδέποτε τόλμησε να πατήσει το πόδι του στα νησιά ενώ μια φορά υπέστη ναυτικό αποκλεισμό.

Του Στρατή Μαζίδη

Παράλληλα διαχώρισε τους βουλευτές του. Διέγραψε πχ την Κουντουρά αλλά δε θα το κάνει με το Ζουράρι διότι είναι, λέει, συνεργαζόμενος ως αρχηγός του κόμματος της Πυρικαύστου Ελλάδος! Διώχνει δηλαδή τόσους όσους μπορεί, ώστε να παραμείνει αρχηγός κοινοβουλευτικής ομάδας. Με άλλα λόγια τόσο βέβαιος είναι πως ΔΕΝ πρόκειται να πέσει ο Τσίπρας. Είναι τα κενά του σεναρίου αυτά.

Από την άλλη ο Τσίπρας να ευχαριστεί τον Πάνο καμιά 200αρια φορές και να ρίχνει στον αγώνα τον Αποστολάκη (όχι τον Στράτο) που προθερμαίνεται για τη θέση του ΥΠΕΘΑ εδώ και αρκετές ημέρες.

Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά δακρύζει για τη Μακεδονία, η Κουντουρά θα κάνει το καθήκον της όπως της υπαγορεύουν οι αρχές της, ο Πάνος θα είναι εκ του ασφαλούς μακεδονομάχος πλαγιοκοπώντας τη ΝΔ κ.ο.κ.

Το κακό σε όλα τα παραπάνω είναι πως οι πρωταγωνιστές αυτής της πολιτικής παράστασης, δεν αποκλείεται να έχουν μπει τόσο βαθιά στο πετσί του ρόλου ώστε να πιστεύουν κιόλας όσα λένε.

Για να γίνει δε τέλεια η πολιτική κωμωδία (ή τραγωδία αν αναλογιστούμε τις συνέπειες που έρχονται) χρειάζεται ένα ακόμη στοιχείο. Να ταυτιστεί το κοινό με τους ήρωες και να τους επιδοκιμάσει.

Διαβάστε επίσης > Αποκαλύφθηκε πλέον η στρατηγική των Τσίπρα - Καμμένου
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail