«Ο Ζάεφ θα χάσει στις επόμενες εκλογές και θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ»

Freepen.gr - Την αντίθεση του στις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις και την αλλαγή του ονόματος της χώρας εξέφρασε ο αρχηγός της σκοπιανής αντιπολίτευσης και το VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski.

Υποστήριξε ότι «η αλήθεια στη Μακεδονία θα νικήσει και πως το βλέπει ο διεθνής παράγοντας». Επίσης αναφέρει ότι τώρα η ΕΕ βάζει εμπόδια στην ενταξιακή πορεία της χώρας λέγοντας πως δεν αρκεί μόνο η αλλαγή του ονόματος αλλά χρειάζονται πολλές ακόμη μεταρρυθμίσεις στη δικαιοσύνη και άλλους τομείς.

Σημείωσε πως δεν υπάρχει κράτος δικαίου και ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται ασφαλείς. Τέλος υπογράμμισε πως στη χώρα του αλλά και σε οποιοδήποτε δημοκρατικό κράτος, ο λαός είναι που αποφασίζει ποιος θα ηγηθεί της κυβέρνησης, σύμφωνα με το πρόγραμμά του. Δήλωσε βέβαιος ότι το SDSM του Ζόραν Ζάεφ θα χάσει στις επόμενες εκλογές και θα ακολουθήσει την τύχη του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail