Πίσω από Αμυρά, Δανέλλη και Ψαριανό τρέχει ο Θεοδωράκης γυρεύοντας τις έδρες

Σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη ζητά να παραδώσουν τις έδρες τους οι βουλευτές Αμυράς, Δανέλλης και Ψαριανός. Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«Τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου καυτηρίασαν ιδιαίτερα τις ξαφνικές αποχωρήσεις των βουλευτών Αμυρά - Δανέλλη – Ψαριανού, οι οποίοι, παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στην Βουλή είναι να παραδώσουν τις έδρες τους, πράγμα άλλωστε για το οποίο και οι τρεις τους, σε ξεχωριστές στιγμές, είχαν δεσμευθεί κατηγορηματικά».

Βέβαια από το Ποτάμι έχουν φύγει και άλλοι βουλευτές. Από αυτούς θα ζητήσει την έδρα; Ο Σταύρος Θεοδωράκης σκοντάφτει διαρκώς και δεν αντιλαμβάνεται ότι πολύ απλά πέρασε, δοκίμασε και απέτυχε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail