Δεν προλαβαίνει να μαζεύει κατάρες στη σελίδα του ο Τσίπρας

Freepen.gr - Ο Αλέξης Τσίπρας που κάποτε σε μια 17ωρη διαπραγμάτευση δεν προλάβαινε να μετρήσει τις ευχές και τα μηνύματα των Ελλήνων που του έλεγαν να μη διστάσει (και τους πρόδωσε), εδώ και λίγες ώρες δεν προφταίνει να μαζεύει κατάρες. 

Ο ίδιος σημειώνει μεταξύ άλλων ότι: Σήμερα είναι μια μέρα ιστορική. Η Ελλάδα θωρακίζει σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της, την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας.  Σήμερα γράφουμε μια νέα σελίδα για τα Βαλκάνια. Το μίσος των εθνικισμών, οι διενέξεις και οι συγκρούσεις δίνουν τη θέση τους στη φιλία, την ειρήνη και τη συνεργασία.

Ώστόσο φαίνεται πως ο ελληνικός λαός έχει διαφορετική άποψη και φροντίζει να του καταστήσει σαφέστατο. Αναρωτιέται κανείς...άραγε διαβάζει ποτέ τα σχόλια ο πρωθυπουργός; Ενδιαφέρεται να μάθει τι πιστεύει ο κόσμος; Ο Τσόρτσιλ για παράδειγμα πήγαινε μόνος του κάθε μέρα στον πόλεμο με τον υπόγειο για να αφουγκράζεται τον κόσμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail