«Όλο το Ισραήλ βρίσκεται μέσα στο βεληνεκές των συριακών πυραύλων»

Freepen.gr - Ένας απόστρατος στρατηγός του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) δήλωσε στο Sputnik Arabic το πρωί του Σαββάτου ότι όλο το Ισραήλ βρίσκεται εντός της εμβέλειας των κατευθυνόμενων πυραύλων της Συρίας.

"Οι πυραύλοι της Συρίας απολαμβάνουν μεγάλες δυνατότητες και έχουν αποθηκευτεί σε μεγάλο αριθμό ως αποτρεπτικός παράγοντας ενάντια σε έναν μαζικό πόλεμο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής", δήλωσε ο στρατηγός ε.α. Reza Shariqi στο Sputnik Arabic.

Σε ένα τρύπημα της αεροπορικής άμυνας του Ισραήλ, ο Sharqi υποστήριξε ότι οι πυραύλοι της Συρίας θα μπορούσαν να συντρίψουν το σύστημα του Iron Dome.

"Οι στρατηγικοί μας πυραύλοι μπορούν να φτάσουν σε οποιοδήποτε στόχο στα κατεχόμενα εδάφη", συνέχισε.

Ο στρατηγός Shariqi ανέφερε πως η Συρία έχει αποθηκεύσει τους πυραύλους σε μυστικούς χώρους για να παραμείνουν ασφαλείς από τις επιθέσεις των Ισραηλινών.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι παρατηρήσεις του Σύριου στρατηγού έρχονται μόλις λίγες μέρες μετά που ο Πρεσβευτής της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη Μπασάρ Αλ-Τζαφάρι εξέδωσε δήλωση που απειλούσε με επίθεση το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ ζητώντας από τον Οργανισμό να θέσει ένα τέλος στις επανειλημμένες επιθέσεις του Ισραήλ στις περιοχές της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail