Μπαχαλάκηδες με στολή να έπνιξαν με ληγμένα χημικά μάνες, παιδιά, γέροντες και ιερωμένους

λίγο πριν το 2ο κύμα επίθεσης των αστυνομικών
Δεν ξέρω πόσο κόσμο είχε σήμερα το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αν ισχύει το νούμερο των οργανωτών ή του αστυνομικού πρακτορείου αναληθών ειδήσεων. Γνωρίζω ότι ήταν μια γεμάτη Αθήνα με Ελληνες από όλες τις γωνιές που αψήφισαν την τρομοκρατία. Τα συνθήματα για τη Μακεδονία δονούσαν την ατμόσφαιρα. Άλλωστε κάποια στιγμή θα γίνουν εκλογές και εκεί θα μετρηθούν όλοι όσοι υπερασπίζονται τη Μακεδονία απέναντι σε όλους όσους την παραδίδουν εδώ και περίπου 12 χρόνια, κόκκινους, ροζ, γαλάζιους, μαύρους.

Του Στρατή Μαζίδη

Βρέθηκα μπροστά στη Βουλή λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Ακούγονταν διάφοροι κρότοι αραιά και που. Είδα ένα καπνογόνο να εκσφενδονίζεται. Κάποιοι έλεγαν ότι μερικοί ελάχιστοι προβοκάτορες ήταν μπροστά στη Βουλή. Και τι έκαναν οι αστυνομικοί; Τους έπιασαν; Όχι. Προτίμησαν να ρίξουν ληγμένα χημικά τα οποία είχαν και ένδειξη πως είναι επικίνδυνα αν λήξουν και να ψεκάσουν παιδιά, μητέρες, γέροντες και ηλικιωμένους. Ίσως γιατί όλο αυτό μπορεί να ήταν προσχεδιασμένο.

Πάντως εγώ δε διέκρινα κανέναν κίνδυνο κατά της Βουλής και των αστυνομικών από τους πραγματικούς διαδηλωτές που να δικαιολογεί το ότι μας φλόμωσαν στα χημικά.

χημικά ληγμένα το 2017 και με ένδειξη επικινδυνότητας αν χρησιμοποιηθούν μετά τη λήξη τους

Επικρατεί λοιπόν ξαφνικά ένας πανικός με ανθρώπους να κλαίνε και να μην μπορούν να πάρουν ανάσα. Αρχίζει ένα τρέξιμο σε ανύπαρκτο χώρο, όπου φύγει φύγει ο καθένας μας μη μπορώντας ούτε να δούμε ούτε να αναπνεύσουμε. Δίπλα μου απλοί άνθρωποι. Νοικοκυραίοι. Μέχρι και ένα μωρό έχασε τις αισθήσεις του σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των διαδηλωτών.

Κι αναρωτιέμαι... Όλος αυτός ο κόσμος δεν είναι μαθημένος σε μάχες με πραιτωριανούς. Δεν του έχουν πετάξει ποτέ χημικά. Πόσο μάλλον ληγμένα. Δεν τον έβαλαν ποτέ στο στόχαστρο. Αν λοιπόν ένας έπεφτε κάτω μέσα στον πανικό και επικρατούσε ένα ποδοπάτημα, ποιος θα είχε την ευθύνη; Ήθελαν νεκρούς;

Μα δεν ντρέπονται λιγάκι αυτοί οι αναίσθητοι που φορούν στολές να επιτίθενται σε γέροντες, παιδιά και κληρικούς; Δεν ντρέπονται να χτυπούν το χέρι που τους ταΐζει; Τι έχουν μέσα στην ψυχή τους; Κενό; Δεν κατάγεται κανείς τους από τη Μακεδονία;

Στη συνέχεια κι ενώ είχαμε καταφέρει να φτάσουμε με τρίπλες κι ελιγμούς σχεδόν μπροστά στην εξέδρα, κι αφού για αρκετή ώρα μας λυπήθηκε ο Θεός στέλνοντας βροχή, άρχισε ακόμη μια επίθεση για να διαλύσει τα πάντα.

Σήμερα πρέπει να καταλάβει πλέον και ο τελευταίος ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Το μήνυμα όμως εστάλη. Ο απλός κόσμος, πέρα από κόμματα διάφορων αποχρώσεων, βρήκε κάτι για να ενωθεί. Μακάρι να βγει αληθινός ο Χριστόδουλος που είχε πει πως "Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail