Η Γεννηματά διέγραψε το Θεοχαρόπουλο (πρόεδρο των 311 ψήφων κάποιας ΔΗΜΑΡ) που τον έκανε βουλευτή από το τίποτε

Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, ο Θ. Θεοχαρόπουλος τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η στάση του κ. Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, εξ αντικειμένου υπηρετεί τον κ. Τσίπρα και τους σχεδιασμούς του και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Επίσης με απόφαση της Προέδρου σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού, συγκαλείται έκτακτο πολιτικό και καταστατικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για το τέλος Μαρτίου, μετά από εκλογή Συνέδρων από τη βάση.

Το Συνέδριο θα εκλέξει τα συλλογικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, ολοκληρώνοντας άμεσα τον ενιαίο φορέα.

Να υπενθυμιστεί ότι ο κ. Θεοχαρόπουλος, που θα καθορίσει το μέλλον της Μακεδονίας, έγινε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ του 0,48% των 28 χιλιάδων ψηφοφόρων με μόλις...311 ψήφους το καλοκαίρι του 2015 και από το τίποτε, εξελέγη βουλευτής επικρατείας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail