Οι Τούρκοι είναι ανεπιθύμητοι - Μεγάλη συγκέντρωση στο Καμισλί της Συρίας κατά των φιλόδοξων εισβολέων

Freepen.gr - Μια μεγάλη γυναικεία διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Καμισλί της Συρίας για να υποστηρίξει τη συριακή κυβέρνηση, ανέφερε το Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Συρίας (SANA). Το Καμισλί βρίσκεται στη βορειο-ανατολική Συρία και ελέγχεται τόσο από τους Κούρδους όσο και από τη συριακή κυβέρνηση η οποία εκτός του μεγάλου θύλακα μέσα στην πόλη διατηρεί και μεγάλη αεροπορική βάση.

Σύμφωνα με το SANA, η πορεία ξεκίνησε στην πλατεία Al-Sabi'a Bahrat, καθώς πολλοί από τους συμμετέχοντες έφεραν τη συριακή σημαία και τις φωτογραφίες του Προέδρου Bashar Al-Assad στην πλατεία του Αραβικού Πολιτιστικού Κέντρου στο κέντρο της πόλης.

Οι συμμετέχοντες καταγγέλλουν επίσης την εισβολή του τουρκικού στρατού στη χώρα, ενώ παράλληλα φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA).


Η πορεία πραγματοποιήθηκε ως αντίδραση στην πρόσφατη συσσώρευση του τουρκικού στρατού κατά μήκος των συριακών συνόρων και των απειλών της Αγκυρας να εισβάλει ανατολικά του Ευφράτη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail