Ο νέος ρώσικος φονιάς S-80FP και γιατί θεωρείται πραγματικός δολοφόνος

Freepen.gr - Ένα νέο ρωσικό βλήμα αέρος-εδάφους πιστεύεται ότι είναι ένας «πραγματικός δολοφόνος» που είναι ικανό να εξαλείψει τους περισσότερους στόχους του εχθρού, δημοσίευσε το περιοδικό The National Interest το Σάββατο.

Σύμφωνα με το άρθρο του National Interest, ο ρωσικός κατασκευαστής όπλων Techmash ανακοίνωσε ότι το S-80FP ολοκλήρωσε σχεδόν τις δοκιμές και θα τεθεί στη διάθεση των ρωσικών Ε.Δ. στο τέλος του έτους. «Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε τις δοκιμές και να ξεκινήσουμε τις παραγγελίες για τον στρατό, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο», δήλωσε η Techmash.

"Το S-8OFP" Broneboyschik "(ρωσικά "τρυπάνι της θωράκισης") είναι η τελευταία είσοδος στην οικογένεια S-8, που προέρχεται από σειρά σοβιετικών ρουκετών του 1970 με ένα ευρύ φάσμα κεφαλών από εκρηκτικές ύλες καυσίμου-αέρος", ισχυρίστηκε το άρθρο του National Interest.

"Αν και ουσιαστικά δεν διακρίνονται στο εξωτερικό, το S-8OFP φέρνει αρκετές βασικές εσωτερικές βελτιώσεις στο σύστημα S-8. Στεγάζει έναν μικρότερο αλλά ισχυρότερο κινητήρα, ο οποίος δίνει στους μηχανικούς της Techmash την δυνατότητα να εγκαταστήσουν ένα πολύ μεγαλύτερο και βαρύτερο πυροβόλο. Το αποτέλεσμα είναι ένας πύραυλος που μπορεί να υπερηφανεύεται όχι μόνο για περισσότερη δύναμη πυρός αλλά για ένα πιο εξελιγμένο σύστημα παράδοσης ωφέλιμου φορτίου".



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail