Ή διάλυση της Ευρωζώνης ή υποταγή στο Γερμανικό μοντέλο

RJA1988 / pixabay
Το Brexit, που φαίνεται ότι οι Βρετανοί το προτιμούν σκληρό, τα κίτρινα γιλέκα στη Γαλλία, η κατάσταση στην Ιταλία αλλά και η προσήλωση της Γερμανίας απαρέγκλιτα στο οικονομικό μοντέλο που μόνο αυτή εξυπηρετεί σε Ευρωζώνη και Ε.Ε., οδηγούν αναπόφευκτα στο δίλλημα ή της διάλυσης της νομισματικής ένωσης ή στην πλήρη υποταγή όλων σε μια Γερμανική Ευρώπη, λέει στον 98.4 ο οικονομολόγος –αναλυτής επικεφαλής του analyst.gr Βασίλης Βιλιάρδος.

Την ίδια ώρα η Ελλάδα εισέρχεται ως μία από τις πλέον αδύναμες χώρες της ευρωζώνης , σε ακόμη πιο σκληρές αποφάσεις το 2019, λέει ο Βασίλης Βιλιάρδος, χαρακτηρίζοντας την χρονιά που έρχεται ίσως μία από τις κρισιμότερες για την ύπαρξη της Ε.Ε., τουλάχιστον όπως την ξέραμε τις τελευταίες δεκαετίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail