Τρέμουν ακόμη και νεκρό τον Κατσίφα οι Αλβανοί - Με τερτίπια καθυστερούν να δώσουν τη σορό για την ταφή που εστάλη στα...Τίρανα

Freepen.gr - Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα, καταγγέλλει παρενόχληση του ομογενή από την αλβανική αστυνομία, αρκετές ημέρες πριν την τελετή της 28ης Οκτωβρίου στις Βουλιαράτες. Η αδερφή του Κωνσταντίνου σημειώνει ότι τελούσε υπό παρακολούθηση και πως σε αρκετές περιπτώσεις τον είχαν απειλήσει άμεσα και έμμεσα για να μην τοποθετήσει σημαίες στο χωριό.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι Αλβανοί φοβούνται τον Κατσίφα ακόμη και νεκρό. Οι Αλβανοί έφθασαν στο σημείο να εκβιάσουν τους γονείς του να υπογράψουν έγγραφο αποποίησης όποιας απαίτησης από το κράτος με αντάλλαγμα την επιστροφή της σορού για ενταφιασμό.

Παράλληλα η σορός του Κατσίδα έχει μεταφερθεί για άγνωστους λόγους από το Αργυρόκαστρο στα Τίρανα ενώ οι αρχές δεν επέτρεψαν στον ιατροδικαστή της οικογένειας να την εξετάσει. Επίσης σήμερα εκλήθη ο πατέρας του Κωνσταντίνου στην εισαγγελία στα Τίρανα για να υποβάλλει αίτημα για παράδοση της σορού.

Είναι προφανές ότι οι αλβανικές αρχές τρενάρουν όσο μπορούν την κηδεία του Κατσίφα φοβούμενοι τον κόσμο που θα συγκεντρωθεί και τη διαμαρτυρία για τη δολοφονία του που θα λάβει διεθνείς διαστάσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail