Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου με τη βία και την ανομία στα Νοσοκομεία - Άγριοι ξυλοδαρμοί και βανδαλισμοί εκκλησιών

Τα φαινόμενα απειλών και ξυλοδαρμού υπαλλήλων των Νοσοκομείων από οποιοδήποτε την ώρα της δουλειάς τους, οι κλοπές, οι βανδαλισμοί, δεν έχουν τέλος, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ και συνεχίζει:

Δεν σέβονται πια ούτε τις εκκλησίες που βρίσκονται εντός του χώρου των Νοσοκομείων. Φοβόμαστε πια ότι σύντομα θα θρηνήσουμε συναδέλφους. Και όμως η Κυβέρνηση παρακολουθεί ως θεατής. Ο κατάλογος με άγριους ξυλοδαρμούς συναδέλφων μακρύς. Άγριο ξύλο έφαγαν γιατροί και νοσηλευτές από ρομά στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων. Επίσης στο Νοσοκομείο του Άργους το Σάββατο 17/11/2018 έφαγαν ξύλο γιατρός και ένας υπάλληλος Προσωπικό Ασφαλείας από ομάδα ρομά.

Δεν σέβονται απολύτως τίποτα.
Την Παρασκευή τα μεσάνυκτα 16/11/2018 άγνωστοι βανδάλισαν το εκκλησάκι που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Άμφισσας. Πέταξαν και έσπασαν εικόνες χωρίς να κλέψουν το παγκάρι. Το εκκλησάκι είναι ανοικτό όλο το 24ωρο. Στο Νοσοκομείο απόγευμα και νύκτα δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη. Ούτε φύλακας, ούτε θυρωρός.

Έως πότε εμείς οι εργαζόμενοι θα είμαστε έρμαια του κάθε τυχάρπαστου που επισκέπτονται τα Νοσοκομεία; Πότε θα δώσει τη δέουσα προσοχή η Κυβέρνηση σε αυτό το μείζον ζήτημα;
Κλέβουν, απειλούν, κτυπάνε και φεύγουν ανενόχλητοι. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Η βία και η ανομία τείνουν να κυριαρχήσουν στα Νοσοκομεία.

Η έλλειψη κονδυλίων έχουν αφήσει χωρίς φύλαξη τις Υγειονομικές Μονάδες.
Η αστυνομία απούσα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail