Επί ποδός πολέμου - Σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής όλη η Συριακή Αεράμυνα

Freepen.gr - Οι αεροπορικές άμυνες της Συρίας έχουν τεθεί σε ύψιστη επιφυλακή σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με αναφορές Σύριων δημοσιογράφων προσκείμενων στη Δαμασκό.

Αυτές οι αναφορές φαίνεται να έχουν κάποια αλήθεια πίσω από αυτές, επειδή μια πηγή στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Mezzeh ανέφερε ότι τους έχει δοθεί εντολή να προετοιμαστούν για μια πιθανή επίθεση στη Δαμασκό.

Δεν αποκαλύφθηκε ο λόγος για την τοποθέτηση της αεράμυνας στο υψηλότερο επίπεδο επιφυλακής, ωστόςο πιστεύεται ότι οφείλεται στη δυνητική απειλή μιας επίθεσης των Η.Π.Α. στην πρωτεύουσα ή τη γύρω περιοχή.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε τις Η.Π.Α. και τους συμμάχους της ότι προετοίμαζαν την επίθεση στη Συρία με πρόσχημα μια επικείμενη νέα σκηνοθετημένη επίθεση με χημικά όπλα στο Ιντλίμπ για να στοχοποιηθεί η συριακή κυβέρνηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail