Όσοι χαίρεστε με την κόντρα Τουρκίας-ΗΠΑ, έχουμε γλάρο - Τη χαραμάδα της κυβίστησης άνοιξε η Αγκυρα

Freepen.gr - Ο προεδρικός εκπρόσωπος της Τουρκίας δήλωσε στις 15 Αυγούστου ότι αναμένει να επιλυθούν προβλήματα με τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες υποβαθμίζουν τη λίρα, αρκεί η Ουάσιγκτον να σταματήσει να προσπαθεί να επηρεάσει το δικαστικό σώμα της Τουρκίας.

Ο Ίμπραχίμ Κάλιν σημείωσε ότι οι συνομιλίες με τις Η.Π.Α. θα συνεχιστούν, "αν οι ΗΠΑ δείξουν εποικοδομητική στάση". Μια πιθανή ερμηνεία είναι πως η Αγκυρα επιζητεί πλέον περισσότερο κι από τον Τραμπ να απελευθερώσει τον Μπράνσον, ωστόσο αναζητά έναν τρόπο να το πράξει ώστε να μη διασυρθεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι η καθυστέρηση παράδοσης των F-35 για 90 ημέρες είναι ουσιαστικά άνευ πρακτικής σημασία. Συνεπώς ούτε οι ΗΠΑ θέλουν να εγκαταλείψουν την Τουρκία, ούτε η δεύτερη να τα σπάσει μαζί τους. Είναι θέμα παζαριού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail