Δηλαδή η Παπακώστα θα πιάσει τους εγκληματίες στο κέντρο της Αθήνας και θα τα βάλει με το Ρουβίκωνα;

Και μόνο που το διαβάζω, δεν μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια. Ή τα κλάματα. Η υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα (άλλο ένα άτομο προσκείμενο στον Καραμανλή που στηρίζει Τσίπρα) στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μαζί με τη Γεροβασίλη, το καθιστούν ένα αληθινό ΠΡΟ-ΠΟ.

Του Στρατή Μαζίδη

Μαζί με την Ξενογιαννακοπούλου και τους λοιπούς παραμένοντες πασόκους, έχουμε επί της ουσίας έναν αχταρμά, ή μέρες που είναι ένα σουβλάκι με απ΄όλα. Η Παπακώστα δηλαδή που χαϊδεύει το πόδι της και ποζάρει στο φακό θα έρθει να σπάσει τα μπλόκα των παρανόμων μεταναστών στην Εθνική Οδό, θα μας σώσει από το θάνατο στο κέντρο της Αθήνας και θα πατάξει την εγκληματικότητα μαζί με τη Γεροβασίλη.

Ο δε Κουβέλης αφού "πέτυχε" στο έργο του στο Πεντάγωνο, αναλαμβάνει τώρα τη Ναυτιλία. Θα την απογειώσει κι αυτή. Ο Κοτζιάς παραμένει αμετακίνητος. Θεωρείται φοβερός διπλωμάτης. Το είδαμε με τα Σκόπια.

Είμαστε πραγματικά για γέλια. Κι ο πρωθυπουργός με τους ανασχηματισμούς που κάνει, και οι δεξιοί - αριστεροί ιδεολόγοι στα λόγια και φυσικά εμείς που τους ανεχόμαστε όλους αυτούς όλα αυτά τα χρόνια και δεν τους έχουμε στείλει στο σπίτι τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail