100% στροφή από τους Ιορδανούς - Καλωσόρισαν τους Σύριους στο συνοριακό πέρασμα

Freepen.gr - Ο Διοικητής του Ιορδανικού Στρατού της Βόρειας Περιφέρειας, Ταξίαρχος Χάλεν Αλ Μασάιντ, παραχώρησε συνέντευξη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Al-Rai το Σάββατο σχετικά με την πρόσφατη απελευθέρωση του Nassib Crossing από το Συριακό Στρατό.

Ο Ιορδανός στρατιωτικός διοικητής χαιρέτισε την επιστροφή του Συριακού Στρατού στη διάβαση του Νάσιμπ, μιλώντας για ένα σημαντικό βήμα που βοηθήσει τόσο την Ιορδανία όσο και τη Συρία οικονομικά και πολιτικά.

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατάφερε να απελευθερώσει το πέρασμα του Νάσιμπ το περασμένο Σαββατοκύριακο μετά από μια σύντομη στρατιωτική επιχείρηση κατά του FSA στη νότια Νταράα.

Προηγουμένως, το πέρασμα Nassib ήταν υπό τον έλεγχο του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, ύστερα από τη μεγάλη επίθεση το Μάρτιο του 2015.

Η Ιορδανία δεν ήταν η πλέον φιλική χώρα απέναντι στη Συρία τα περασμένα χρόνια ενώ αρκετοί τρομοκράτες εισέρχονταν μέσω αυτής σε συριακό έδαφος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail