Αμερικάνος πολιτικός λέει αυτά που φοβούνται να πουν οι Ελληνες: Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τα F-35 κατά της Ελλάδας!

Freepen.gr - O Brad Sherman, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ με το κόμμα των Δημοκρατικών, λέει αυτά που οι Ελληνες πολιτικοί δεν μπορούν και δεν τολμούν να πουν αναφορικά με την πώληση των μαχητικών πέμπτης γενιάς F-35 στην Τουρκία:

«Σχετικά με την Τουρκία, ελπίζω ότι η Διοίκηση [κυβέρνηση] θα εναντιωθεί στην πώληση και θα εμποδίσει την πώληση του F-35. Δεν είναι ένα όπλο που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των τρομοκρατών, είναι ένα όπλο που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της Ελλάδας. 

Και ελπίζω πως το State Department θα παραμείνει τουλάχιστον ουδέτερο εάν το Κογκρέσο σκεφτεί όπως εμείς σκεφτόμαστε την αναγνώριση, την ανάμνηση εκατομμυρίων Αρμενίων, Ελλήνων, Ασσυρίων, Σύρων θυμάτων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στις αρχές του περασμένου αιώνα»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail