Ιραν σε ΗΠΑ: Αν τολμήσετε να εισβάλετε στη χώρα μας, θα καταστραφείτε όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν

Freepen.gr - Εάν οι ΗΠΑ προσπαθήσουν να εισβάλουν στο Ιράν, θα έχουν την ίδια μοίρα με την κυβέρνηση του Σαντάμ Χουσεΐν όταν ξεκίνησε τον πόλεμο εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Φρουροί της Επανάστασης.

Συγκεκριμένα σημειώνει πως «θα διασφαλίσει ότι το αμερικανικό καθεστώς θα καταλήξει να καταστραφεί ακριβώς όπως το καθεστώς του Σαντάμ», εάν η Ουάσιγκτον επιλέξει να πάει στον πόλεμο.

Η απειλή έρχεται μετά την αποχώρηση των Η.Π.Α. από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν και την επίδοση ενός τελεσιγράφου με 12 προαπαιτούμενα, όπως η παύση του εμπλουτισμού ουρανίου, η απομάκρυνση στρατευμάτων πολιτοφυλακής από το Ιράκ και τη Συρία και άλλες επιδιώξεις που εξυπηρετούν την εξωτερική πολιτική του Λευκού Οίκου.

Το Ιράν απέρριψε τα αιτήματα και συνεργάζεται με άλλα μέρη της συμφωνίας, μεταξύ των οποίων η Κίνα, η Ρωσία, η Βρετανία, η Γαλλία και η ΕΕ.

* photo: RonnyK - pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail