Ρούχα, ποτά και συσκευές ήταν στο στόχαστρο Αλβανού που "επισκεπτόταν" εξοχικά στο Πόρτο Ράφτη

fbhk - pixabay
Συνελήφθη πρωινές ώρες της 5-5-2018 στο Πόρτο Ράφτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μαρκοπούλου, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας για κλοπές από οικίες.

Έπειτα από ενδελεχή έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, για την ταυτοποίηση των δραστών κλοπών από εξοχικές οικίες στο Πόρτο Ράφτη, εξακριβώθηκε η εμπλοκή του 35χρονου στην διάπραξη πλήθος διαρρήξεων στην περιοχή.

Ειδικότερα, από το περασμένο έτος, ο δράστης μαζί με άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται, εντόπιζαν εξοχικές κατοικίες στο Πόρτο Ράφτη, για τις οποίες γνώριζαν ότι οι ένοικοι απουσιάζουν και στη συνέχεια εισέρχονταν σε αυτές, μετά από παραβίαση των εισόδων τους και αφαιρούσαν οικιακές συσκευές, είδη ρουχισμού και αλκοολούχα ποτά.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί είκοσι τρείς (23) περιπτώσεις κλοπών ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο 35χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ επιπλέον εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση για παραβίαση περιοριστικών όρων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail