Προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτου για ηλικίες από 5 έως 70 ετών!

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δημιούργησε δύο νέα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτου τα MINETTA Bike1&2, τα οποία διατίθενται για άτομα ηλικίας από 5 έως 70 ετών, στοχεύοντας στην πληρέστερη κάλυψη του ποδηλάτη, αλλά και του ποδηλάτου.

Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα MINETTA Bike1 παρέχεται κάλυψη αστικής ευθύνης, ακόμα και σε περιπτώσεις ατυχήματος μεταξύ ατόμων με συγγένεια α’ βαθμού, ενώ το πρόγραμμα MINETTA Bike2 παρέχει πλήρη κάλυψη συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και την περίπτωση ολικής κλοπής του ποδηλάτου, αλλά και κάλυψη του ειδικού εξοπλισμού και της ενδυμασίας του ποδηλάτη. Επιπλέον, και στα δύο προγράμματα συμπεριλαμβάνεται η φροντίδα ατυχήματος, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα για επιλογή οδικής βοήθειας.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, υποστηρίζει έμπρακτα τους ποδηλάτες από το 2012, μέσα από μία σειρά δράσεων και ειδικών καλύψεων, όπως η κάλυψη αστικής ευθύνης ποδηλάτου στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας 210 9309500.

* photo: MabelAmber / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail