Ο Γιάννης Βασίλης Γιαϊλαλί ένα χρόνο μετά την κράτησή του στα Τουρκικά κάτεργα!

Αναδημοσίευση από: malkidis.blogspot.gr

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΛΚΙΔΗΣ

Ο Γιάννης Βασίλης Γιαϊλαλί είναι Έλληνας που γεννήθηκε στην Μπάφρα της Σαμψούντας ως Ιμπραήμ Γιαϊλαλί και μετά την ανακάλυψη της αληθινής του Ελληνικής καταγωγής, έκανε μαζί με τη σύντροφό του Κούρδισα Μεράλ Γκεϊλανί, σκοπό της ζωής του τη Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Αλήθεια, για τον Πόντο, για τον Ελληνισμό, για το Κουρδιστάν, για όλη την Ανθρωπότητα.

Συνελήφθη την 22α Απριλίου 2017 και παραμένει έως σήμερα φυλακισμένος, με τις κατηγορίες της υποκίνησης σε «τρομοκρατική δραστηριότητα» λόγω της δράσης του για Ελευθερία στο Κουρδιστάν και για προσβολή του Κεμάλ και του Ερντογάν, λόγω της αρθρογραφίας του για τη Γενοκτονία των Ελλήνων.

Η παραπάνω φωτογραφία μετά από ένα σχεδόν χρόνο φυλάκισης δείχνει την κατάσταση στα τουρκικά κάτεργα. Δείχνει όμως και το θάρρος του όταν κρατά μέσα στη φυλακή το βιβλίο του καταγόμενου απόν Ματσούκα του Πόντου Ταμέρ Τσιλιγκίρ για τη Γενοκτονία στον Πόντο!

Ζητάμε την απελευθέρωση του Άγγελου Μητετρώδη, του Δημήτρη Κούκλατζη, του Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί, ζητάμε να σπάσει η σιωπή και η αδιαφορία για τους Έλληνες αιχμάλωτους στην Τουρκία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail