Εξοργιστική η δήλωση των δύο βασανιστών του σκύλου: καθαρά ατυχές συμβάν, φροντίζαμε το ζώο!

Freepen.gr - Την παρακάτω δήλωση των δύο εκ των τριών βασανιστών του άτυχου σκύλου δημοσιεύουν οι ιστοσελίδες paramythia-online.gr και thespro.gr. Άκρως προκλητικοί οι δύο βασανιστές κάνουν λόγο για...καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαν πρόθεση να κακοποιήσουν το ζώο.

Δηλαδή μας θεωρούν τόσο ηλίθιους ώστε να πιστέψουμε πως κατά λάθος έπιασαν τον σκύλο, τον έκαναν εκκρεμές και τον φουντάρισαν στον γκρεμό ξεσπώντας μετά σε γέλια. Με ακόμη περισσότερο θράσος λένε ότι δεν είχαν πρόθεση κακοποίησης, όλα όσα φαίνονται στο βίντεο μόνο αυτό δε δείχνουν. Αυτό ήθελαν και αυτό έκαναν.

Μας λένε μάλιστα ότι φρόντιζαν το άτυχο ζώο. Κι αφού επρόκειτο για...ατυχές συμβάν, τότε γιατί ζητούν συγγνώμη;

Αναλυτικά η προκλητική δήλωση:

Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Ν.Τ.
Γ.Χ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail