Θα μας τρελάνει η Theresa May: υποστηρίζουμε την είσοδο της (ψευτο)Μακεδονίας σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

φωτο από: nezavisen.mk/en/news/2018/02/29803
Freepen.gr - Η Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Theresa May και ο υπουργός Εξωτερικών Boris Johnson επιβεβαίωσαν την ισχυρή στήριξη για την ένταξη της γειτονικής χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ σε συνάντηση που είχαν με τον Πρωθυπουργό Zoran Zaev και τον Αντιπρόεδρο Bujar Osmani στο Λονδίνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μεγάλη Βρετανία που υποστηρίζει την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. ως θετική εξέλιξη, βρίσκεται σε διαδικασία δικής της αποχώρησης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υποδοχής των πρωθυπουργών των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε η κυβέρνηση σε δελτίο τύπου όπου ο Zoran Zaev αναφέρεται ως πρωθυπουργός της "Μακεδονίας".


Οι συνομιλητές αναφέρθηκαν στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων στα Σκόπια, των σχέσεων καλής γειτονίας και των σχεδίων περιφερειακής συνεργασίας που τονίσθηκαν κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής για τις επενδύσεις στα Δυτικά Βαλκάνια που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ), η οποία έλαβε χώρα στο Λονδίνο τη Δευτέρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail