Τρελαίνουν τον Ερντογάν στην Αφρίν - Γέμισε συριακές σημαίες και αφίσες του Ασαντ και του Απο!

@The___postman
Freepen.gr - Μεγάλα πανηγύρια στήθηκαν στο κέντρο της πόλης της Αφρίν με τον κόσμο να υποδέχεται θερμά τους άνδρες των δυνάμεων λαϊκής άμυνας (NDF), την πλατεία να γεμίζει σημαίες της Συρίας και να υψώνονται οι αφίσες δύο ανδρών, που είναι ο εφιάλτης του Ερντογάν, του Σύριου Προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ και του φυλακισμένου ηγέτη των Κούρδων, Αμπτουλάχ Οτσαλάν.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος της YPG δήλωσε ότι η μέχρι στιγμής δύναμη των NDF δε φτάνει για να αναχαιτιστούν οι εισβολείς και θα πρέπει να στείλει μονάδες ο συριακός στρατός απευθείας. Βέβαια δε γνωρίζουμε κατά πόσο ανάμεσα στις τάξεις των ανδρών που μπήκαν στην Αφριν ως NDF δε βρίσκονται και άνδρες του στρατού καθώς λαμβάνουν εντολές απευθείας από το Γενικό Επιτελείο της Δαμασκού.


@syriano_94

@syriano_94

@syriano_94


@syriano_94
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail