Ελληνίδα βουλευτής: «Ο Τσίπρας έκανε μυστική συμφωνία κάτω από το τραπέζι - Θα δώσει τη Μακεδονία για να του κόψουν το χρέος!»

Free-Photos - pixabay
Freepen.gr - «Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάνει μία μυστική συναλλαγή κάτω από το τραπέζι με τους ξένους για περικοπή του χρέους. Δεν τολμάει όμως να το ομολογήσει αυτό» υποστηρίζει η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη που μίλησε για το Σκοπιανό στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και την εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη.

 «Του είπαν λοιπόν οι ξένοι, έτσι πιστεύω εγώ ότι συνέβη, θα σου κόψουμε το χρέος και εσύ θα δώσεις τη Μακεδονία. Δεν θέλει όμως να το ομολογήσει, γιατί πόσο την κοστολογεί την Μακεδονία; 100 δις; 200 δις; 300 δις; Είναι ανεκτίμητη για αυτό δεν το ομολογεί» σχολιάζει η Βούλτεψη και σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Πιστεύω ότι έχει γίνει μυστική συναλλαγή. Γιατί οι ξένοι σου λένε «και 150 δισ να τους κόψουμε, εμείς θα πάρουμε ολόκληρη Μακεδονία εκεί πέρα». Γιατί αυτοί τους ελέγχουν, αυτοί τους βάλανε να μας κλείσουν σύνορα κι αυτά. Είχαν αυτοί τα κότσια, να πετάνε τα ελικόπτερά τους πάνω από το ελληνικό έδαφος και να ρίχνουν δακρυγόνα στους Έλληνες αστυνομικούς; Τα θυμάστε αυτά πριν δυο χρόνια; Οι Σκοπιανοί αυτά μόνοι τους χωρίς πλάτες χωρίς στήριξη τα κάνανε;»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail