Μεθοδικό σχέδιο εξουδετέρωσης - Δίκτυο κατασκόπων φυτεύει βόμβες και εξολοθρεύει κάθε 10 ημέρες ανώτερα στελέχη τρομοκρατών

Freepen.gr - Δύο τρομοκράτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), ένας διοικητής μάχης και ο προσωπικός σωματοφύλακας του - σκοτώθηκαν όταν εξερράγη μια βόμβα που είχε τοποθατηθεί παρά την οδό και ενώ ταξίδευαν σε κατεχόμενες περιοχές στην επαρχία Νταράα της Συρίας.

Ο διοικητής που πέθανε κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού έχει αναγνωριστεί από τις ισλαμιστικές πηγές ως ο Basel al-Qarqai. Τόσο ο ίδιος όσο και ο σωματοφύλακας του (ο οποίος παραμένει άγνωστος), σύμφωνα με πληροφορίες, σκοτώθηκαν αμέσως λόγω της έκρηξης, ενώ καίγονταν για αρκετή ώρα μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι δύο τρομοκράτες ταξίδευαν στο δρόμο μεταξύ των πόλεων της Ακράμπα και του Καφρ Νασί. Ο προορισμός τους δεν είναι γνωστός, αλλά σαφώς οι δολοφόνοι γνώριζαν τη ρουτίνα τους.

Η δολοφονία του Basel al-Qarqai και του σωματοφύλακά του δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο στη Daraa που ανά 7-10 ημέρες δολοφονείται κι από ένα ανώτερο στέλεχος των τρομοκρατών.

Ο FSA θεωρεί ότι πίσω από τις δολοφονίες βρίσκεται κατασκοπευτικό δίκτυο της συριακής κυβέρνησης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail