Βόρεια Κορέα: Αδιανόητο χτύπημα στις ΗΠΑ και σε αδιανόητο χρόνο - Θα δει τι θα πάθει ο "καταραμένος" άνθρωπος

Freepen.gr - Η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε την Πέμπτη ότι οι Η.Π.Α. έφεραν πρωταρχικούς στόχους "κάτω από τη μύτη μας", καθώς μερικά από τα πιο ισχυρά στρατιωτικά όπλα της Ουάσιγκτον βρίσκονται στη Νότια Κορέα αυτή την εβδομάδα

Η αεροπορική ομάδα κρούσης του αεροπλανοφόρου Ronald Reagan περιλαμβάνεται μεταξύ του υλικού που συμμετέχει σε συνεχιζόμενες ναυτικές ασκήσεις με το Νότο, ενώ τα αεροσκάφη συμπεριλαμβανομένου του στρατηγικού βομβαρδιστικού B-1B Lancer συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Αεροναυπηγικής και Άμυνας της Σεούλ.

Η Πιονγκγιάνγκ ήδη απειλούσε να καταρρίψει αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη μετά από την πτήση του Β-1Β κοντά στο Βορρά τον περασμένο μήνα.

«Οι ΗΠΑ τρέχουν σε καθστώς αμόκ φέρνοντας κάτω από τη μύτη μας τους στόχους που έχουμε ορίσει ως πρωταρχικούς» αναφέρει ο οργανισμός της Βόρειας Κορέας που είναι υπεύθυνος για την αντίθεση σε ασκήσεις πυρηνικού πολέμου και μεταδίδει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων KCNA της Πιονγιάνγκ.

«Οι Η.Π.Α. να αναμένουν ότι θα δεχθούν ένα αδιανόητο χτύπημα σε αδιανόητο χρόνο», συνεχίζει η υπηρεσία στην αγγλική δήλωση.

Οι εντάσεις αναμένεται να κορυφωθούν εκ νέου τις ερχόμενες εβδομάδες, καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump πρόκειται να επισκεφθεί τη Νότια Κορέα μεταξύ άλλων χωρών της Ασίας τον επόμενο μήνα. 

Επίσης το KCNA σημειώνει ότι ο "καταραμένος άνθρωπος" των ΗΠΑ θα νιώσει πρώτος το τεράστιο πλήγμα ενός πυρηνικού χτυπήματος αν θεωρεί πως με τα πυρηνικά θα λύσει την κρίση και προσθέτει πως α. ευθύς εξαρχής οι Βορεοκορεάτες διώκονται υφιστάμενοι κυρώσεις και β. ότι η Βόρεια Κορέα δεν έχει πραγματοποιήσει ποτέ καμία εισβολή σε άλλη χώρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail