Η ώρα της πιο δύσκολης αποστολής για τον Τίγρη - «Πάρε την Albukamal, κάνε το για τον Ισσάμ»

Freepen.gr - Ο εξέχων διοικητής των δυνάμεων των Τίγρεων, ο στρατηγός Σουχεΐλ Αλ-Χασάν, θα ηγηθεί της επικείμενης επίθεσης του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) με στόχο την απελευθέρωση της μεθοριακής πόλης Albukamal από το ISIS σύμφωνα με στρατιωτική πηγή του Al-Masdar News.

Σύμφωνα με την πηγή, ο στρατηγός Hassan ενημερώθηκε αυτή την εβδομάδα ότι οι δυνάμεις του  θα οδηγήσουν την επίθεση από τον σταθμό άντλησης T-2 στην συνοριακή πόλη Albukamal. Ωστόσο, αυτό δεν θα ξεκινήσει μέχρι να απελευθερωθεί ολοκληρωτικά η πόλη του Deir Ezzor.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η ρωσική ανώτατη διοίκηση θέλει ο στρατηγός Χασάν να ηγηθεί της επιχείρησης και αυτό συμφωνήθηκε από την ανώτατη διοίκηση του Συριακού Αραβικού Στρατού.

Εάν η επιχείρηση αποδειχθεί επιτυχής, ο Συριακός Αραβικός Στρατός θα μπορέσει να διακόψει τη σημαντικότερη διαδρομή προσφοράς του Ισλαμικού Κράτους από την ιρακινή πόλη Al-Qa'im. Ίσως η πιο δύσκολη αποστολή από την αρχή του πολέμου για τον Τίγρη με το βαρύ κλίμα της απώλεια του στρατηγού Ισσάμ Ζαχρεντίν και υπό τη συνεργασία των Κούρδων με τους αποκεφαλιστές του ISIS, όπου οι μεν Σύριοι κερδίζουν με αίμα κάθε εκατοστό απελευθέρωσης, ενώ οι Κούρδοι απλά τις παραλαμβάνουν από τους τρομοκράτες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail