Η συντριβή θα είναι ολοκληρωτική! Ανελέητο κυνηγητό μέρα-νύχτα από τα Sukhoi που δεν αφήνουν οδό διαφυγής

Freepen.gr - Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία έχει αποφασίσει να τελειώσει μια και καλή την ISIL στη Συρία μη αφήνοντας κανένα περιθώριο διαφυγής. Ήδη το μήνυμα είχε σταλθεί με το τελεσίγραφο ότι όποιος εγκαταλείψει τη Ράκκα προς τις ελεύθερες περιοχές θα εξουδετερώνεται.

Οι αναλώσιμοι τρομοκράτες βρίσκονται πλέον παγιδευμένοι καθώς τα αεροπλάνα πετούν νύχτα και μέρα για να τους κυνηγήσουν στην απέραντη έρημο της κεντρικής Συρίας.

Το απόγευμα της Πέμπτης το κανάλι της Syrian Free News YouTube απελευθέρωσε αποκλειστικό βίντεο από τις 16 Αυγούστου ενός ρωσικού αεροσκάφους που έκανε σκόνη μια ομάδα του ISIS που προετοίμαζε να κάνει μια αντεπίθεση βόρεια του Al-Sukhnah.

Στο τρίλεπτο βίντεο η ρωσική Πολεμική Αεροπορία σημείωσε άμεσες επιτυχίες σε πολλούς στόχους, συμπεριλαμβανομένου ενός αριθμού τεθωρακισμένων οχημάτων.

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χτυπά για άλλη μια φορά τη βόρεια ύπαιθρο της Al-Sukhnah, κυνηγώντας τις ομάδες του Ισλαμικού Κράτους, προσπαθώντας να ενισχύσει τις πρώτες γραμμές του Συριακού Αραβικού Στρατού και των συμμάχων του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail