Η Ρωσία παρουσίασε τη νέα υπερσύγχρονη πλατφόρμα μεταφοράς διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων


Η KB Motor, σε συνεργασία με το τμήμα των εγκαταστάσεων της Special Vehicle Company (ZSA) της JSC «Remdizel» (θυγατρική της κρατικής εταιρείας Rostec), παρουσίασε για πρώτη φορά δημόσια μια νέα σειρά ειδικών οχημάτων μεταφοράς φορτωτών για το διηπειρωτικό βαλλιστικό πυραύλων.

Η KB Motor εξειδικεύεται στον εξοπλισμό μεταφορών για τη διαστημική βιομηχανία και η ρωσική στρατηγική πυραύλων δυνάμεων και η Russian Strategic Rocket Forces and Special Vehicles Company ανέπτυξαν νέα ειδικά οχήματα μεταφοράς φορτωτών για τον διηπειρωτικό βαλλιστικό πυραύλων.

Ο KB Motor έχει αναπτύξει μια νέα γενιά του συστήματος μεταφοράς-φορτωτή ρυμουλκούμενου από τον πανταχού παρόντα ελκυστήρα K-78504 και φορτηγό φορτωτή 15T528 βασισμένο στην τροχοφόρα πλατφόρμα K-78501. Τα συστήματα αυτά αποτελούν μέρος της υποδομής εδάφους που εξυπηρετεί το σύστημα βαλλιστικών πυραύλων και έχει σχεδιαστεί για τη γρήγορη μεταφορά των πυραύλων κατά μήκος οδών οποιασδήποτε ποιότητας από εγκαταστάσεις αποθήκευσης για μεταγενέστερες εγκαταστάσεις σε υπόγεια σιλό πυραύλων.

Σύμφωνα με την armyrecognition.com, τα νέα οχήματα αποτελούν μέρος της οικογένειας "Platforma-O" περιλαμβάνει τέσσερα βαρέα τροχοφόρα οχήματα. "Το Platforma-O περιλαμβάνει ειδική πλατφόρμα K-7850 16 × 16 με ανυψωτική ικανότητα 85 τόνων, ειδική πλατφόρμα K-78509 12 × 12 με ανυψωτική ικανότητα 60 τόνων, K-78504 8 x 8 τροχοφόρο άξονα που προορίζεται για ρυμούλκηση ενός ημιρυμουλκουμένου 90 τόνων και του κινητήρα K-78508 8 × 8 με έδρανα τροχού με ανυψωτική ικανότητα 75 τόνων που προορίζεται για τη μεταφορά αεροσκαφών στο αεροδρόμιο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα K-7850 και K-78509 υποτίθεται ότι χρησιμοποιούνται ως νέο πλαίσιο κινητών συστημάτων ICBM. Υπάρχει ένα σχέδιο για την ενσωμάτωσή τους με εκτοξευτές ICBM RS-24 Yars (SS-27 Mod 2) ", επεσήμανε η πηγή.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail